Drůbež a vejce

V posledních letech obliba drůbežího masa neustále stoupá a to jak z důvodů rychlé kuchyňské úpravy, tak z důvodů cenových.

Drůbeží maso je v posledních letech nejlevnějším masem na tuzemském trhu ve srovnání s ostatními druhy masa. Postupné snižování spotřeby vajec lze chápat jako srovnávání spotřeby této komodity na úroveň běžnou v ostatních vyspělých zemích, kde je spotřeba na obyvatele na daleko nižší úrovni.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.