Metodiky zkoušek užitné hodnoty

Metodiky zkoušek užitné hodnoty (ZUH) s účinností od 1.8.2019, aktualizace 2022.

Obecná část

20. 8. 2019
Označení: ZUH/1-2019/3v/1r, Účinnost: 1.8.2019
Stáhnout (pdf, 382 kB)

Bob

20. 8. 2019
Označení: ZUH/2-2019/3v/1r, Účinnost: 1.8.2019
Stáhnout (pdf, 323 kB)

Brambor

20. 8. 2019
Označení: ZUH/3-2019/3v/1r, Účinnost: 1.8.2019
Stáhnout (pdf, 738 kB)

Brukvovité olejniny

20. 8. 2019
Označení: ZUH/4-2019/3v/1r, Účinnost: 1.8.2019
Stáhnout (pdf, 425 kB)

Čekanka

20. 8. 2019
Označení: ZUH/6-2019/3v/1r, Účinnost: 1.8.2019
Stáhnout (pdf, 383 kB)

Chmel

20. 8. 2019
Označení: ZUH/9-2019/3v/1r, Účinnost: 1.8.2019
Stáhnout (pdf, 312 kB)

Čirok

20. 8. 2019
Označení: ZUH/7-2019/3v/1r, Účinnost: 1.8.2019
Stáhnout (pdf, 351 kB)

Hrách

20. 8. 2019
Označení: ZUH/8-2019/3v/1r, Účinnost: 1.8.2019
Stáhnout (pdf, 442 kB)

Ječmen

20. 8. 2019
Označení: ZUH/10-2019/3v/1r, Účinnost: 1.8.2019
Stáhnout (pdf, 2 MB)

Jeteloviny

20. 8. 2019
Označení: ZUH/11-2019/3v/1r, Účinnost: 1.8.2019
Stáhnout (pdf, 537 kB)
1 2 3 4

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.