Kategorie 6.4. potravinářské a zpracovatelské zařízení
Zprávy a studie v roce 2008
26. 1. 2010
Zprávy a studie k výrobním činnostem zařízení dle přílohy č. 1 zákona o integrované prevenci - potravinářská a zpracovatelská zařízení.
Zprávy a studie v roce 2007
26. 1. 2010
Zprávy a studie k výrobním činnostem zařízení dle zákona o integrované prevenci (příloha č. 1) - potravinářská a zpracovatelská zařízení.
Porovnání směrných hodnot BREF s rozsahem využívání výrobních postupů nejlepších dostupných technik (BAT) v rámci pivovarsko - sladařského výrobního odvětví s přihlédnutím ke specifikacím CHZO „České pivo“
18. 1. 2010
Zpracování technologických informací, výsledků statistických šetření a modelových výpočtů, vycházejících z komplexního monitoringu nejvýznamnějších ukazatelů referenčního dokumentu BREF a z rozsahu aplikace BAT technik v českých pivovarech a sladovnách, prakticky využitelných orgány státní správy pro rozhodovací procesy v rámci správních řízení při vydávání integrovaných povolení a při posuzování…
Nejlepší dostupné techniky v průmyslu potravin, nápojů a mléka.
Publikováno: 5. 12. 2006
Nejlepší dostupné techniky v průmyslu potravin, nápojů a mléka.
Publikováno: 5. 12. 2006
Nejlepší dostupné techniky v průmyslu potravin, nápojů a mléka.
Publikováno: 5. 12. 2006
Nejlepší dostupné techniky v průmyslu jatek.
Publikováno: 5. 12. 2006
Nejlepší dostupné techniky v průmyslu jatek.
Publikováno: 5. 12. 2006
Nejlepší dostupné techniky v průmyslu jatek.
Publikováno: 5. 12. 2006
Nejlepší dostupné techniky v průmyslu jatek.
Publikováno: 5. 12. 2006