Vyhláška č. 323/2004 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o vinohradnictví a vinařství
Tento předpis byl zrušen.
Typ předpisu: | Vyhláška |
---|---|
Číslo předpisu: | 323/2004 Sb. |
Datum schválení: | 5. 5. 2004 |
Datum účinnosti: | 28. 5. 2004 |
Zdroj: | Sbírka zákonů |
---|---|
Částka: | 105/2004 (pdf) |
Ze dne: | 28. 5. 2004 |
Strana: | 6521 |
Nadřazený předpis: Zákon č. 321/2004 Sb., o vinohradnictví a vinařství a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o vinohradnictví a vinařství)
Obsah - 323/2004 Sb. (Původní znění)
- § 1 Seznam odrůd pro výrobu jakostního vína stanovené oblasti
- § 2 zrušen
- § 3 zrušen
- § 4 Podrobnější požadavky na výrobu některých produktů a fyzikální, chemické a smyslové požadavky na jakost produktů
- § 4a (1) U vína s označením původu vyrobeného z hroznů révy vinné sklizených v České republice lze zvýšit celkový obsah alkoholu
- § 5 Postup při odstraňování vedlejších produktů vznikajících při zpracování nebo výrobě produktů
- § 6 zrušen
- § 7 Hodnoty přípustných technologických ztrát (normy ztrát) při výrobě produktů
- § 8 zrušen
- § 9 Podrobnosti týkající se označování produktů
- § 10 Zeměpisná označení pro zemské víno a odrůdy, z nichž lze vyrábět zemské víno
- § 11 Žádost o povolení přiznávat označení vína originální certifikace a rozsah charakteristiky vlastností vína uvedeného v žádosti
- § 12 Způsob odběru, velikost vzorků vína a přípustné odchylky od výsledků rozboru z laboratoře
- § 13 Registr vinic
- § 14 Evidenční knihy
- § 15 Paušální částky nákladů na certifikaci vína
- § 15a Postup certifikace vína
- § 16 Zrušovací ustanovení
- § 17 Účinnost
- Příl.1 Seznam názvů odrůd a jejich synonym, ze kterých je dovoleno vyrábět jakostní víno stanovené oblasti
- Příl.2 zrušena
- Příl.3 zrušena
- Příl.4 zrušena
- Příl.5 Seznam chorob a vad vína týkající se vzhledu, barvy, vůně, chuti a perlení
- Příl.6 Smyslové požadavky na jakost vína, s výjimkou šumivého vína, perlivého vína, likérového vína a aromatizovaného vína
- Příl.7 Smyslové požadavky na jakost perlivého vína a šumivého vína
- Příl.8 Smyslové požadavky na jakost likérového vína
- Příl.9 Smyslové požadavky na jakost aromatizovaného vína
- Příl.10 Fyzikální a chemické požadavky na jakost vína
- Příl.11 zrušena
- Příl.12 zrušena
- Příl.13 zrušena
- Příl.14 zrušena
- Příl.15 Seznam odrůd, ze kterých je dovoleno vyrábět zemské víno
- Příl.16 zrušena
- Příl.17 zrušena
- Příl.18 zrušena
- Příl.19 zrušena
- Příl.20 zrušena
- Příl.21 zrušena
- Příl.22 zrušena
- Příl.23 Evidence o hmotnosti a cukernatosti sklizených vinných hroznů a záznamy o vinicích a na nich dosažených hektarových výnosech
- Příl.24 Evidence o hmotnosti a cukernatosti nakoupených vinných hroznů nebo hroznového moštu
- Příl.25 Výkupní lístek
- Příl.26 Evidence o hmotnosti a cukernatosti prodaných vinných hroznů nebo hroznového moštu
- Příl.27 Evidence o hmotnosti a cukernatosti zpracovaných vinných hroznů nebo hroznového moštu a množství vyrobeného vína s členěním
- Příl.28 Evidence o hmotnosti nakoupeného a zpracovaného cukru
- Příl.29 Evidence o nakoupeném a zpracovaném množství zahuštěného hroznového moštu, rektifikovaného moštového koncentrátu, látek používaných k přikyselení,
- Příl.30 Evidence o výrobě a užití alkoholických nápojů vyrobených z výluhu matolin
- Příl.31 Evidence o výrobě a užití alkoholických nápojů vyrobených ze zředěných vinných kalů
- Příl.32 Evidence o zásobách vína (v litrech)
- Příl.33 Evidence o zásobách produktu a přídavcích jiných látek než vína k produktu v jednotlivých nádobách
- Příl.33a Souhrnná evidence o zásobách produktu a přídavcích jiných látek než vína k produktu podle kategorie vína
- Příl.33b Souhrnná evidence o zásobách produktu a přídavcích jiných látek než vína k produktu podle čísla šarže
- Příl.34 zrušena