Odstavec předpisu 323/2004 Sb.
Vyhláška Ministerstva zemědělství č. 323/2004 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o vinohradnictví a vinařství
Příl.26
Příl.26
Evidence o hmotnosti a cukernatosti prodaných vinných hroznů nebo hroznového
moštu
Plocha plodných vinic: Vinařská podoblast: Rok sklizně: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Odrůda Prodej hroznů a hroznového moštu Číslo ověření ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- orgánu dozoru**) Název odrůdy Vinařská Viniční trať Registrační Kupující Množství Cukernatost obec číslo vinice v kg/l °NM *) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. a) tuzemským Prodej výrobcům vinných vína hroznů b) zahraničním odběratelům --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Prodej vinných hroznů celkem --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2. a) tuzemským Prodej výrobcům hroznového moštu b) zahraničním odběratelům --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Prodej hroznového moštu celkem --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *) cukernatost je měřena ve stupních normalizovaného moštoměru **) jen u jakostního vína s přívlastkem Poznámka: Jednotlivé kolonky se vyplňují podle odrůd pocházejících z jednoho registračního čísla vinice a dále podle toho, zda se jedná o vinné hrozny či hroznový mošt, cukernatost se uvádí v případě ověření, jinak se uvede víno bez chráněného označení původu (CHOP) či chráněného zeměpisného označení (CHOZ), popř. s chráněným označením původu (CHOP) či s chráněným zeměpisným označením (CHOZ). Datum: Podpis osoby odpovědné za vedení evidence: