Odstavec předpisu 323/2004 Sb.
Vyhláška Ministerstva zemědělství č. 323/2004 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o vinohradnictví a vinařství
Příl.33

Příl.33
Evidence o zásobách produktu a přídavcích jiných látek než vína k produktu v jednotlivých nádobách
Skladová karta nádoby č. ...          obsah (litrů): .....

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Datum    Druh       Číslo  Příjem  Výdej  Zůstatek   Přídavek jiných látek   Poznámka4)   Podpis5)
         produktu1) šarže  litrů2) litrů  litrů      než vína3)
                                                     ---------------------
                                                     Druh      Množství
---------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------

1) např.  víno  jakostní  MT,   víno  s  přívlastkem  pozdní  sběr
   Chardonnay. U  vína z dovozu  se uvede též  země původu. 
   
2) vyplňuje se i v případě,  že užití přídatných látek změní objem
   produktu
3) název  látky,  např.  SO
2
, kys. sorbová, kys. metavinná (viz příloha IV nařízení Rady č. 1493/1999), zahuštěný hroznový mošt atd.; v případě komerčních produktů neuvádět obchodní název, ale účinnou látku 4) Pokud došlo ke změně jakosti nebo kategorie produktu (např. výroba aromatizovaného vína), uveďte označení výsledného produktu. V případě, že došlo ke stočení z/do jiné nádoby, uveďte číslo této nádoby. Uvádí se též množství vinných kalů v litrech. Při plnění do lahví uveďte počet naplněných lahví a jejich objem. Při plnění do lahví za úplatu uveďte rovněž název a adresu stáčírny. Při výrobě alkoholizovaného vína skutečný obsah alkoholu před a po přidání destilátu do vína. 5) podpis osoby odpovědné za vedení evidence

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.