Porážka a zpracování masa v podmínkách Eko. zemědělství.

Datum akce: 29. 9. 2010 10:00 - 16:00
Místo konání:
Ekofarma Rybník pana Jaroslava Uhera. (Cca 10 km od Hostouně, Poběžovic a Bělé nad Radbuzou.
Pořadatel: PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců, z.s.
Nemocniční 1852/53, 78701 Šumperk
Adresa WWW: www.pro-bio.cz
Kontakt: andrea.vizinova@pro-bio.cz, tel/fax: 583 216 609 , infocentrum PRO-BIO LIGY, Kubatova 1/32, 102 00 Praha-Hostivař tel.272 660 501 ,Mgr.Jan Valeška
Tématické zaměření akce:
Biopotraviny - pro producenty i konzumenty.
Cílová skupina:
Všichni, které zajímjí informace o porážce a zpracování masa na ekofarmě.
Kategorie akce: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců pořádá pro všechny zájemce - nejen z řad zemědělců - seminář týkající se "Porážky a zpracování masa v podmínkách ekologického zemědělství".

Všichni (skoro) jsme konzumenti masa. Mějme zájem na tom, abychom věděli jakými cestami se maso dostane až ke spotřebiteli a v jaké kvalitě !!!

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.