Odstavec předpisu 634/2004 Sb.
Zákon Parlamentu České republiky č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích
Pol.37

Položka 37
 
 1. Vydání lodního deníku                                                 Kč         1 000

 2. Přijetí žádosti o vydání osvědčení o odborné způsobilosti 
    inspektora určeného technického zařízení                              Kč         1 000

 3. Přijetí žádosti o udělení oprávnění k výkonu funkce vůdce 
    plavidla                                                              Kč           500

 4. Přijetí žádosti o vydání nového osvědčení Evropské unie 
    o kvalifikaci vůdce plavidla podané z důvodu uplynutí doby 
    platnosti původního dokladu                                           Kč           400

 5. Přijetí žádosti o udělení oprávnění k výkonu funkce člena 
    posádky plavidla jiného než vůdce nebo oprávnění k obsluze 
    plovoucího stroje                                                     Kč           300

 6. Přijetí žádosti o vyznačení nové doby platnosti v osvědčení 
    Evropské unie o kvalifikaci člena posádky plavidla
    jiného než vůdce, průkazu způsobilosti člena posádky  
    plavidla nebo průkazu způsobilosti strojmistra podané
    z důvodu uplynutí doby platnosti dokladu                              Kč           200

 7. Potvrzení záznamu praxe v obsluze plavidla v plavecké 
    služební knížce                                                       Kč            50

 8. Přijetí žádosti o udělení zvláštního oprávnění k výkonu funkce 
    vůdce plavidla plujícího pomocí radaru nebo plavidla 
    zajišťujícího pohyb tlačné sestavy plavidel s plochou alespoň 
    7 000 m
2
Kč 500 9. Přijetí žádosti o udělení oprávnění k výkonu činnosti odborníka na přepravu cestujících nebo činnosti odborníka na zkapalněný zemní plyn Kč 500 10. Přijetí žádosti o vydání nového osvědčení Evropské unie o kvalifikaci odborníka na přepravu cestujících nebo nového osvědčení Evropské unie o kvalifikaci odborníka na zkapalněný zemní plyn podané z důvodu uplynutí doby platnosti původního dokladu Kč 400 11. Vydání osvědčení Evropské unie o kvalifikaci člena posádky plavidla, průkazu způsobilosti člena posádky plavidla, plavecké služební knížky, osvědčení Evropské unie o kvalifikaci odborníka na přepravu cestujících, osvědčení Evropské unie o kvalifikaci odborníka na zkapalněný zemní plyn nebo průkazu způsobilosti strojmistra z důvodu jejich ztráty, zničení, odcizení nebo poškození anebo změny údaje v nich obsaženého Kč 100 12. Přijetí žádosti o pověření prováděním školení určeného pro člena posádky plavidla nebo pro výkon činnosti odborníka na přepravu cestujících Kč 3 000 13. Přijetí žádosti o schválení technické způsobilosti simulátoru k ověřování praktických dovedností vůdce plavidla nebo praktických dovedností potřebných k vedení plavidla plujícího pomocí radaru Kč 20 000 14. Přijetí žádosti o udělení oprávnění k vedení malého nebo rekreačního plavidla nebo o vydání mezinárodního průkazu způsobilosti vůdce rekreačního plavidla Kč 500 15. Přijetí žádosti o vydání nového průkazu způsobilosti vůdce malého plavidla nebo mezinárodního průkazu způsobilosti vůdce rekreačního plavidla podané z důvodu uplynutí doby platnosti původního dokladu Kč 400 16. Vydání průkazu způsobilosti vůdce malého plavidla nebo mezinárodního průkazu způsobilosti vůdce rekreačního plavidla z důvodu jeho ztráty, zničení, odcizení nebo poškození anebo změny údaje v něm obsaženého Kč 100 17. Provedení zkoušky z praktických dovedností potřebných k vedení malého nebo rekreačního plavidla plavebním úřadem Kč 500 18. Přijetí žádosti o pověření prováděním zkoušky z praktických dovedností potřebných k vedení malého nebo rekreačního plavidla Kč 2 000 19. Provedení zkoušky, kterou se prokazuje odborná způsobilost k provozování vodní dopravy pro cizí potřeby Kč 1 500 20. Přijetí žádosti o vydání osvědčení o odborné způsobilosti bezpečnostního poradce nebo osvědčení o zvláštních znalostech o přepravě nebezpečných věcí podle mezinárodní smlouvy upravující mezinárodní přepravu nebezpečných věcí, která je součástí právního řádu Kč 1 500 21. Přijetí žádosti o prodloužení platnosti osvědčení o odborné způsobilosti bezpečnostního poradce nebo osvědčení o zvláštních znalostech o přepravě nebezpečných věcí podle mezinárodní smlouvy upravující mezinárodní přepravu nebezpečných věcí, která je součástí právního řádu Kč 200

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.