Odstavec předpisu 382/2003 Sb.
Vyhláška Ministerstva zemědělství č. 382/2003 Sb., o veterinárních požadavcích na obchodování se zvířaty a o veterinárních podmínkách jejich dovozu ze třetích zemí
§ 66

§ 66
(1) Dovezena mohou být jen zvířata, která byla před odesláním držena bez přerušení
a) na území třetí země, anebo na části území třetí země, stanovené podle § 64 odst. 2 písm. a), po dobu určenou rozhodnutím orgánů Evropské unie,
b) v hospodářství, které je pod veterinárním dozorem.
(2) Jatečná zvířata musí být po příchodu do České republiky přepravena přímo, anebo přes trh nebo shromažďovací středisko na jatky a v souladu s veterinárními požadavky poražena ve lhůtě určené rozhodnutím orgánů Evropské unie.
(3) Bez dotčení zvláštních podmínek, které mohou být přijaty v souladu s rozhodnutím orgánů Evropské unie, může krajská veterinární správa na základě zdravotního stavu zvířat určit jatky, do kterých musí být takoví koňovití předáni.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.