Pravidla kontrol podmíněnosti 2017

27. 12. 2016

V přiložených souborech naleznete požadavky Kontroly podmíněnosti aktuální pro rok 2017. (verze pro mezirezortní připomínkové řízení)

U každého kontrolovaného požadavku je uveden také způsob hodnocení případného porušení zjištěného při kontrole.

Doplnění tohoto stručného výčtu o konkrétní údaje, co bude požadováno při kontrole, a o příklady z praxe, bude uvedeno v příručce „Průvodce zemědělce kontrolou podmíněnosti platný pro rok 2017“, která je v současné době připravována.

Pozn.: Platné znění požadavků a hodnocení jejich porušení bylo uveřejněno nařízením vlády č. 48/2017 Sb., o stanovení požadavků podle aktů a standardů dobrého zemědělského a environmentálního stavu pro oblasti pravidel podmíněnosti a důsledků jejich porušení pro poskytování některých zemědělských podpor.

Přílohy

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.