Bio v regionech začíná 19.4. v Poděbradech

Datum akce: 19. 4. 2017 10:00 - 18:00
Kategorie akce: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

Biopotraviny – tentokrát bude na talíři hovězí z ekologického chovu.

Poděbradská hotelová škola se opět po roce stane hostitelkou semináře zaměřeného na biopotraviny. Žáky školy, pedagogy a případné zájemce z řad veřejnosti dne 19. dubna 2017 mluvčí seznámí s problematikou bioprodukce ve Středočeském kraji. Hlavním tématem bude chov skotu v ekologickém zemědělství a produkce biohovězího. Nepůjde však pouze o teorii, či získávání kontaktů, ale také o praxi. Svá kulinářská tajemství studentům poodhalí profesionální kuchař Hugo Hromas.

Seminář začíná v 10:00 hodin v aule Hotelové školy a Vyšší odborné školy hotelnictví a turismu v Poděbradech (Komenského 156/III).

 

Na tento seminář navazují další 10.5. v Rožnově p. Radhoštěm a v listopadu ve Valticích.

Více v přiložených pozvánkách. Budeme se těšit i na Vaši účast!

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.