Bio v regionech začíná 19.4. v Poděbradech
Datum akce: | 19. 4. 2017 10:00 - 18:00 |
---|---|
Kategorie akce: | Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.) |
Biopotraviny – tentokrát bude na talíři hovězí z ekologického chovu.
Poděbradská hotelová škola se opět po roce stane hostitelkou semináře zaměřeného na biopotraviny. Žáky školy, pedagogy a případné zájemce z řad veřejnosti dne 19. dubna 2017 mluvčí seznámí s problematikou bioprodukce ve Středočeském kraji. Hlavním tématem bude chov skotu v ekologickém zemědělství a produkce biohovězího. Nepůjde však pouze o teorii, či získávání kontaktů, ale také o praxi. Svá kulinářská tajemství studentům poodhalí profesionální kuchař Hugo Hromas.
Seminář začíná v 10:00 hodin v aule Hotelové školy a Vyšší odborné školy hotelnictví a turismu v Poděbradech (Komenského 156/III).
Na tento seminář navazují další 10.5. v Rožnově p. Radhoštěm a v listopadu ve Valticích.
Více v přiložených pozvánkách. Budeme se těšit i na Vaši účast!