Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobu cukrářských výrobků a těst

1. 1. 2020

Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce cukrářských výrobků a těst - příručka správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce cukrářských výrobků a těst je určena pro potřeby cukráren v celé ČR. Je metodickým návodem, který má usnadnit těmto výrobnám dodržení hygienických požadavků tak, aby byla při všech provozních činnostech zabezpečena výrobu zdravotně nezávadných a jakostních výrobků.

Tématické oblasti:
Potravinářská výroba

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.