Kategorie 6.4. potravinářské a zpracovatelské zařízení

Zprávy a studie v roce 2008

26. 1. 2010
Zprávy a studie k výrobním činnostem zařízení dle přílohy č. 1 zákona o integrované prevenci - potravinářská a zpracovatelská zařízení.

Zprávy a studie v roce 2007

26. 1. 2010
Zprávy a studie k výrobním činnostem zařízení dle zákona o integrované prevenci (příloha č. 1) - potravinářská a zpracovatelská zařízení.

Porovnání směrných hodnot BREF s rozsahem využívání výrobních postupů nejlepších dostupných technik (BAT) v rámci pivovarsko - sladařského výrobního odvětví s přihlédnutím ke specifikacím CHZO „České pivo“

18. 1. 2010
Zpracování technologických informací, výsledků statistických šetření a modelových výpočtů, vycházejících z komplexního monitoringu nejvýznamnějších ukazatelů referenčního dokumentu BREF a z rozsahu aplikace BAT technik v českých pivovarech a sladovnách, prakticky využitelných orgány státní správy pro rozhodovací procesy v rámci správních řízení při vydávání integrovaných povolení a při posuzování…
Nejlepší dostupné techniky v průmyslu potravin, nápojů a mléka.
Publikováno: 5. 12. 2006
Nejlepší dostupné techniky v průmyslu potravin, nápojů a mléka.
Publikováno: 5. 12. 2006
Nejlepší dostupné techniky v průmyslu potravin, nápojů a mléka.
Publikováno: 5. 12. 2006
Nejlepší dostupné techniky v průmyslu jatek.
Publikováno: 5. 12. 2006
Nejlepší dostupné techniky v průmyslu jatek.
Publikováno: 5. 12. 2006
Nejlepší dostupné techniky v průmyslu jatek.
Publikováno: 5. 12. 2006
Nejlepší dostupné techniky v průmyslu jatek.
Publikováno: 5. 12. 2006
1 2

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.