Zaměření: |
3A Konkurenceschopnost potravinářství
Projekt je v souladu s Pravidly, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty PRV na období 2014 - 2020, Opatření 1 Předávání znalostí a informační akce, Podopatření 1.1.Podpora činností v oblasti odborného vzdělávání a získávání dovedností, 1.2 Podpora demonstračních činností a informačních akcí; Operace 1.2.1 Informační akce.
Obsahem projektu je získávání a prohlubování znalostí a dovedností v souladu s cíly Společné zemědělské politiky, a to v oblasti potravinářství, přičemž základní tématické okruhy jsou:
a) přidávání hodnoty zemědělským produktům, bezpečnost, kvalityaa hygienické požadavky na výrobu potravin, včetně zavádění systému jakosti a správné výrobní a hygienické praxe;
b) zvyšování efektivnosti hospodaření a konkurenceschopnosti hospodaření subjektů působících v potravinářství
|
Lektor: |
Vhýlková, Pokora, Pavelková, Cuhra, Hrdina, Váňa, Sedláčková, Tremlová, Pospiech, Javůrková, Fialka, Štěpánek |