Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský

Všem nám záleží na tom, abychom konzumovali bezpečné a kvalitní potraviny. Jejich cesta začíná u půdy a pokračuje k volbě správné odrůdy, osivům, sadbě, hnojivům a přípravkům na ochranu rostlin. Bez toho všeho zemědělské plodiny strádají, mají potíže se svým zdravým vývojem a výsledkem je špatná sklizeň. Abychom naopak sklízeli dostatek a ve skvělé kvalitě, a ještě co nejvíce šetřili životní prostředí, v tom všem pomáhá naše zkušebnictví, kontrola a rostlinolékařství.

Celostátní polní den ÚKZÚZ 2022

Datum akce: 22. 6. 2022 9:00 - 15:30
Kontakt: Mgr. Petra Hrabčáková Ph.D.
tel. 543 548 368
petra.hrabcakova(at)ukzuz.cz
Tématické zaměření akce:
Vzdělávací akce (webináře, konference, kurzy, přednášky atd.)
Kategorie akce: Výstava, veletrh

ÚSTŘEDNÍ KONTROLNÍ A ZKUŠEBNÍ ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÝ  

srdečně zve na 
 
CELOSTÁTNÍ POLNÍ DEN

věnovaný tématu

„ÚKZÚZ a podpora udržitelné produkce v ČR“  

 
akce proběhne prezenčně na zkušební stanici v Chrastavě.

 

Tradiční celostátní polní den ÚKZÚZ se letos uskuteční v Libereckém kraji na zkušební stanici Chrastava. Den otevřených dveří bude zaměřený na představení činností Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu pro zemědělce.

Aktuálnímu tématu „Podpora udržitelné produkce v ČR“ bude věnována i hlavní přednáška Doc. Smutné z Mendelovy univerzity.

Na polních stanovištích bude účastníkům představeno zkoušení odrůd, pokusy zaměřené na výživu rostlin i osivářská a rostlinolékařská problematika.  

Bude možné se tradičně zúčastnit komentované prohlídky dlouhodobých pokusů s různými způsoby hnojení pěstovaných rostlin, včetně prezentace nejzajímavějších výsledků. 

Předběžný program bude brzy zveřejněn.

 

Registrujte se prosím nejlépe do 17. 6. 2022 prostřednictvím formuláře:

https://bit.ly/39coDa1

 

Upoutávka Polní den 2022 Chrastava

 

Akce je bez registračních poplatků, občerstvení je zajištěno.

Přílohy

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.