Metodické pokyny

Stanovení čisté svalové bílkoviny v mase 2014

13. 12. 2021
Tato metoda udává stanovení čisté svalové bílkoviny v mase a masných výrobcích. Čistá svalová bílkovina je specifikována jako tzv. čistá bílkovina, tzn. bílkovina pocházející z masa bez nízkomolekulárních nebílkovinných dusíkatých látek po odečtení obsah kolagenu.

Metodický pokyn pro stanovení obsahu rybího masa v produktech rybolovu 2019

10. 12. 2021
Tento dokument představuje neoficiální doporučení přístupu pro stanovení obsahu rybího masa v produktech rybolovu, použití dusíkových faktorů u jednotlivých druhů ryb a způsobu vyhodnocení výsledků.

Metodický pokyn pro stanovení obsahu masa ve výrobcích s masem 2021

10. 12. 2021
Tento dokument představuje doporučení přístupu pro stanovení obsahu masa v masných výrobcích a ve výrobcích obsahujících maso, použití dusíkových faktorů, korekce na nadbytečný tuk a pojivovou tkáň na základě složení výrobku a způsob vyhodnocení výsledků. Maso, které je stanovováno touto metodou odpovídá definici masa, jako složky uvedené v příloze VII část B nařízení Evropského parlamentu a Rady…

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.