Mezinárodní konference FOOD FORUM 2016
Datum: | 17.2.2016 14:30 – 16:30 |
---|---|
Místo konání: | Hotel Holiday Inn, kongresová hala, Křížkovského 20, Brno |
Kategorie: | Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.) |
Ministerstvo zemědělství a Potravinářská komora ČR pořádají dne 17. února 2016, v den zahájení Mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA 2016, mezinárodní konferenci FOOD FORUM 2016 na téma:
"Konkurenceschopnost evropského trhu s potravinami".
Konference se uskuteční v kongresové hale brněnského hotelu Holiday Inn za účasti ministra zemědělství České republiky Mariana Jurečky a prezidenta Agrární komory České republiky a Potravinářské komory České republiky Miroslava Tomana.
Mezi významnými účastníky konference FOOD FORUM 2016 bude také generální ředitelka FoodDrink Europe (Evropské Federace potravinářského a nápojářského průmyslu) Mella Frewen, zástupce vedoucího odboru E4 Generálního ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin (DG SANTE) Tim Gumbel, náměstkyně pro řízení Sekce potravinářských výrob – Úřadu pro potraviny Ministerstva zemědělství Viera Šedivá, náměstek pro řízení Sekce komodit, výzkumu a poradenství Ministerstva zemědělství Jiří Šír (bývalý vedoucí oddělení pro zemědělství a životní prostředí – Stálé zastoupení ČR při Evropské unii), dále Igor Šarmír ze Slovenské poľnohospodárske a potravinárske komory a náměstek státního tajemníka Ministerstva zemědělství Maďarska Lajos Bognár.
Registrace na konferenci probíhá elektronicky.
Registrační a kontaktní e-mailová adresa: danakoubova@mze
cz