Czech Beer Day 2021

20. 9. 2021

Na půdě Zastupitelského úřadu České Republiky se v rámci projektů ekonomické diplomacie s podporou Ministerstva zemědělství uskutečnil 15. 9. 2021 Czech Beer Day.

Hlavním cílem tradiční akce je představit české značky piva britským distributorům a zprostředkovat tak možnost navázání obchodních kontaktů mezi firmami z ČR a potenciálními partnery ve Velké Británii.

Celkem se do akce zapojilo dvanáct českých pivovarů včetně několika firem produkujících destiláty nebo poskytujících podpůrné služby. Svou nabídkou se prezentoval Budějovický Budvar i menší pivovary jako Zámecký pivovar Břeclav, Pivovar Cvikov nebo Tradiční pivovar v Rakovníku nebo společnost Rudolf Jelínek.

Akce byla organizována jako projekt ekonomické diplomacie (PROPED) s podporou Ministerstva zemědělství ČR.

Související odkazy

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.