MEATING 2019

Datum akce: 22. 10. 2019
Místo konání:
Orea Hotel Voroněž, Křížkovského 458/47, Brno
Pořadatel: Český svaz zpracovatelů masa
Libušská 319/126, Písnice, 14200 Praha 4
ID datové schránky: 2hmaacm
Kontakt:
Cílová skupina:
široká odborná veřejnost
Kategorie akce: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

Jaké jsou příležitosti pro další rozvoj oboru zpracování masa?
Těmto tématům se bude věnovat již 10.ročník konference pracovníků masného průmyslu, tradičně pořádaná v Brně.

Každé odvětví potřebuje své výroční setkání, kde zazní aktuální informace o legislativě, trendech i nových příležitostech pro rozvoj.  V masném průmyslu se takové setkání chystá uskutečnit  již podesáté dne  22. října 2019  v OREA Hotelu Voroněž v Brně.  Konference, setkání spojenému se společenským večerem, které již několik let známe pod názvem MEATING. Slovní hříčka, na niž má skutečně právo jen setkání (meeting) specialistů na maso (meat).

Na akci je registrováno přes 450 profesionálů z firem i odborných škol z oblasti masného průmyslu. Je ohlášena řada vzácných hostů, například ústřední ředitel Státní veterinární správy Zbyněk Semerád, ústřední ředitel SZPI Martin Klanica i ministr zemědělství Miroslav Toman, který také konferenci udělil svoji osobní záštitu.

Letošní ročník se mimo jiné zaměří i na nově vychovávanou generaci řezníků a uzenářů.

Jak říká výkonný ředitel Ing. Jan Katina: “Jedním z hlavních poslání ČSZM je přispívat k výchově odborných pracovníků pro obor zpracování masa, zejména učňů a studentů.“

 Tento cíl se ČSZM rozhodl částečně naplňovat certifikací odborných škol, které na území České republiky vyučují obor vzdělání Řezník – uzenář na velmi vysoké úrovni, disponují kvalitními pedagogy i zázemím pro odbornou výuku a výcvik, zapojují se do odborných soutěží a své studenty motivují k účasti v odborných praxích a stážích.

Karel Pilčík, předseda představenstva Českého svazu zpracovatelů masa, jenž bude toto setkání zahajovat zve všechny odborníky dne 22.10. do Brna na Meating 2019.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.