UPOZORNĚNÍ : DŽPZ prasata - 2015

17. 6. 2016

S ohledem na blížící se výplatu dotačního titulu Dobré životní podmínky zvířat z Programu rozvoje venkova 2015, a zejména s ohledem na blížící se konec lhůty pro opravu Měsíčních hlášení o denních stavech prasat v IZR, považujeme za vhodné upozornit, že žadatelé mohou svá hlášení DŽPZ v IZR opravovat již pouze do 30. 6. 2016 !!! Na základě spolupráce a konzultace se Státním zemědělským a intervenčním fondem (SZIF) dále považujeme za nezbytné sdělit následující: V případě, že žadatel pro deklarované hospodářství nezaslal žádné hlášení, nebo nezaslal hlášení pro některý měsíc, nebo zaslané hlášení není validní (tzn. žadatel nahlásil pro DŽPZ více zvířat než v hlášení do ÚE) – dotace pro dané hospodářství bude zamítnuta. Pokud však žadatel do 30. 6. 2016 zašle chybějící hlášení, nebo vadné hlášení opraví – obdrží k danému hospodářství pouze snížení dotace ve výši 10%. Na hlášení podaná po lhůtě (tj. po 30. 6. 2016) nebude SZIF v souladu s NV č. 74/2015 Sb., moci brát zřetel.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.