Zveřejnění postupů pro žadatele PRV 2014 - 2020 - Podrobný a zjednodušený postup pro předložení aktualizované Žádosti o podporu a příloh k zakázkám (1. kolo)

SZIF zveřejnil dne 3. 5. 2016 podrobný a zjednodušený postup pro předložení aktualizovaného formuláře žádosti o dotaci a příloh k výběrovým/zadávacím řízením přes Portál Farmáře, 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova 2014-2020.

Dne 3. května 2016 byl zveřejněn podrobný a zároveň i zjednodušený průvodce pro žadatele, v nichž je uveden postup pro předložení aktualizovaného formuláře Žádosti o dotaci a příloh k výběrovým/zadávacím řízením přes Portál farmáře týkající se 1. kola příjmu žádostí Programu rozvoje venkova 2014 – 2020.

Podrobný/zjednodušený postup pro předložení aktualizovaného formuláře Žádosti o dotaci a příloh k výběrovým/zadávacím řízením přes Portál farmáře naleznete: (SZIF POSKYTUJE -> Program rozvoje venkova 2014 – 2020 -> sekce „KE STAŽENÍ“ -> složka „Postupy administrativních kroků Žádostí PRV – projektová opatření (1. kolo)“).

Zároveň je zveřejněn i na Portálu Farmáře – sekce „Žádosti PRV projektová opatření“ -> záložka „Ke stažení“ -> adresář „Dokumenty – 1. kolo příjmu žádostí“, podadresář „Postupy administrativních kroků Žádostí PRV – projektová opatření“.

V souladu s Pravidly pro žadatele a příjemce budou na těchto místech postupně zveřejňovány postupy, které se týkají dalších kroků administrace žádostí.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.