Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský

Všem nám záleží na tom, abychom konzumovali bezpečné a kvalitní potraviny. Jejich cesta začíná u půdy a pokračuje k volbě správné odrůdy, osivům, sadbě, hnojivům a přípravkům na ochranu rostlin. Bez toho všeho zemědělské plodiny strádají, mají potíže se svým zdravým vývojem a výsledkem je špatná sklizeň. Abychom naopak sklízeli dostatek a ve skvělé kvalitě, a ještě co nejvíce šetřili životní prostředí, v tom všem pomáhá naše zkušebnictví, kontrola a rostlinolékařství.

Výstava Zemědělec v Lysé nad Labem

Datum akce: 18. 3. 2015 9:00 - 22. 3. 2015 17:00
Místo konání:
Výstaviště Lysá nad Labem, Masarykova 1727, 289 22 Lysá nad Labem
Kategorie akce: Výstava, veletrh

Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský i v letošním roce prezentuje své činnosti na výstavě Zemědělec v Lysé nad Labem.

Zvolenými tématy jsou informace o novějších odrůdách ovoce zapsaných do Státní odrůdové knihy ČR, informace o trvalých kulturách a nově i diagnostika chorob a škůdců. Součástí prezentace ústavu je i ochutnávka vybraných ovocných druhů, včetně podání kompletních informací o jejich pěstování a odrůdových vlastnostech.

Naši specialisté Vám budou k dispozici v expozici MZe v hale B.


Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.