BIO v regionu Královéhradeckého kraje

Datum akce: 27. 4. 2018 10:00 - 12:30
Místo konání:
Střední škola hotelnictví a společného stravování, Střmenské podhradí 218, 549 57 Teplice nad Metují, Královéhradecký kraj
Kategorie akce: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

Seminář o regionální bioprodukci

Program

10:00 – 10:10 Zahájení semináře
10:10 – 10:40 Kontrola, certifikace a značení biopotravin Milan Berka (KEZ o.p.s.)

Dá se biu věřit? Co garantuje logo BIO?

10:40 – 11:00 Jak se vaří z biopotravin Hana Řehořková (Biofarma Pod Hájkem s.r.o.)

Vaříme z lokálních surovin pravou domácí kuchyni

11:00 – 11:20 Ochutnávka z připravených pokrmů
11:20 – 11:40 Jak na kvalitní pokrmy za příznivé ceny Jana Lukešová (Bazalka s.r.o. – pekárna, restaurace, bio obchod)

Zdravá výživa není jen o receptech, ale také o kvalitě surovin a způsobech zpracování

11:40 – 12:00 Ekologické zemědělství a biopotraviny Královéhradeckého kraje v datech a číslech – Andrea Hrabalová (Bioinstitut, o.p.s.)
12:00 – 12:20 Diskuze a ukončení semináře

Vstup na seminář zdarma. Registrace pro veřejnost do 25. 4. prostřednictvím e-mailu: andrea.hrabalova@ctpez.cz.

Před seminářem proběhne od 8,00 - 10,00 s vybranými studenty školy společné vaření z biopotravin pod vedením paní Hany Řehořkové z Biofarmy Pod Hájkem provazující farmářskou restauraci v krásné obci Horní Branná na úpatí Krkonoš.

Akci pořádá Bioinstitut, o.p.s. v rámci projektu „BIO v regionu - Propagace regionální bioprodukce a spolupráce“, který je financován Ministerstvem zemědělství a podpořen společností KEZ o.p.s.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.