Národní konference VENKOV 2013

Datum akce: 1. 10. 2013 - 3. 10. 2013
Místo konání:
Hranice, Olomoucký kraj
Kontakt: Mgr. František Kopecký, ředitel konference
E-mail: konference@venkov2013.cz, Tel.: 773 583 020
http://www.venkov2013.cz/
Tématické zaměření akce:
zemědělství, venkov a jeho rozvoj, samospráva a další
Cílová skupina:
zástupci veřejného a neziskového sektoru, subjekty podnikající na venkově, široká veřejnost se zájmem o venkov
Kategorie akce: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

Logo

Národní konference VENKOV se koná pravidelně v podzimních měsících pod záštitou Celostátní sítě pro venkov. Letošní již 5. ročník Národní konference VENKOV 2013 se uskuteční 1. – 3. října 2013 v Hranicích v Olomouckém kraji. Více informací naleznete na webové stránce konference.

Program

Rámcový program obsahuje čtyři hlavní témata (Zemědělství a venkov, Jak dál v samosprávě?, Zažijte venkov!, Služby jako cesta kzaměstnanosti), která budou rozdělena do čtyř workshopů v průběhu úterního odpoledne. Páté téma „Budoucnost venkova 2014-2020“, bude nosným tématem celé konference a bude průběžnou náplní celých tří dní konání. Další úžeji zaměřené oblasti pak dostanou prostor při středečních odpoledních tematických panelech.

Přílohy

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.