Slavnosti plodů 2012

Datum akce: 29. 9. 2012 9:00 - 15:00
Místo konání:
U kostela sv. Martina v Chelčicích
Pořadatel: Kontakt neuveden.
Kategorie akce: Kulturní, společenské a promo akce

Dovolujeme si Vás tímto informovat o 11. ročníku Slavností plodů. Řadě z Vás nemusíme tuto akci nijak blíže představovat.

Součástí Slavností plodů je i tradiční cykloturistická akce, která se koná 29.9. 2012 se startem v Chelčicích u kostela sv. Martina v 9,00 hodin po trase značené ovocnářské cyklostezky. Další zájemci se mohou připojit kdekoli na trase, případně i samostatně projíždět trasou.

V místech jednotlivých zastávek je po celé trase zajištěna možnost  občerstvení a ochutnávky místních produktů. Celou trasu jízdy cyklistů bude doprovázet zabezpečovací vozidlo s občerstvením, připravené pomoci při poruchách a v případě zranění provést základní ošetření.

Přílohy

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.