Slovo ministra - přání do roku 2017

21. 12. 2016

Zemědělec, 19. prosince 2016

Vážení čtenáři,

pomalu končí doba duchovní přípravy na Vánoce, tedy na období, jehož jedinečnou atmosféru má rád snad každý. Na konci roku se vracíme k osobním i pracovním událostem, které jsme za těch posledních dvanáct měsíců prožili, a zároveň přemítáme nad tím, co nám v tomto směru přinese rok přicházející. Pokud jde o naši práci, tedy zemědělství, jsem přesvědčen, že je velice perspektivním oborem, jehož úkolem je co nejlépe hospodařit s krajinou a přitom obstarávat kvalitní produkty, které se dobře uplatní nejen na našem, ale i na zahraničním trhu. Byl bych rád, kdyby zemědělství bylo atraktivním oborem i pro mladou generaci. Rok, který máme před sebou, byl vyhlášen Rokem venkova. Bude proto příležitostí i výzvou ukázat, co se nám na venkově podařilo, čím se můžeme pochlubit, jak vzájemná podpora a pevné vazby v obcích přispívají k jejich zvelebení, aktivnímu životu obyvatel a zejména k vytváření společného domova, kde se dobře cítí mladí i staří. Považuji za důležité nejen uchovávat tradiční hodnoty venkova, ale nadále je podporovat a rozvíjet.

Chci vám na tomto místě poděkovat za práci vykonanou v končícím roce 2016 a popřát vám i vašim blízkým požehnaný rok 2017.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.