Mezinárodní konference FOOD FORUM 2016

Datum akce: 17. 2. 2016 14:30 - 16:30
Místo konání:
Hotel Holiday Inn, kongresová hala, Křížkovského 20, Brno
Kategorie akce: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

Ministerstvo zemědělství a Potravinářská komora ČR pořádají dne 17. února 2016, v den zahájení Mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA 2016, mezinárodní konferenci FOOD FORUM 2016 na téma:

 "Konkurenceschopnost evropského trhu s potravinami".

Konference se uskuteční v kongresové hale brněnského hotelu Holiday Inn za účasti ministra zemědělství České republiky Mariana Jurečky a prezidenta Agrární komory České republiky a Potravinářské komory České republiky Miroslava Tomana.

Mezi významnými účastníky konference FOOD FORUM 2016 bude také generální ředitelka FoodDrink Europe (Evropské Federace potravinářského a nápojářského průmyslu) Mella Frewen, zástupce vedoucího odboru E4 Generálního ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin (DG SANTE) Tim Gumbel, náměstkyně pro řízení Sekce potravinářských výrob – Úřadu pro potraviny Ministerstva zemědělství Viera Šedivá, náměstek pro řízení Sekce komodit, výzkumu a poradenství Ministerstva zemědělství Jiří Šír (bývalý vedoucí oddělení pro zemědělství a životní prostředí – Stálé zastoupení ČR při Evropské unii), dále Igor Šarmír ze Slovenské poľnohospodárske a potravinárske komory a náměstek státního tajemníka Ministerstva zemědělství Maďarska Lajos Bognár.

Registrace na konferenci probíhá elektronicky.
Registrační a kontaktní e-mailová adresa: dana.koubova@mze.cz

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.