Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce krmných směsí

1. 1. 2020

Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce krmných směsí - pravidla stanoví hygienické a výrobně technologické požadavky na výrobní prostory a zařízení výrobce, výrobní postupy při výrobě premixů a krmiv, skladování a dopravě komponentů a výrobků. Materiál obsahuje princip systému samokontroly založený na stanovení systému kontrolních kritických bodů založené na analýze rizika.

Tématické oblasti:
Potravinářská výroba

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.