Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce jedlé soli a solných výrobků

1. 1. 2020

Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce soli a solných výrobků - účelem příručky je stanovit a popsat obecná pravidla, která musí být uplatněna při výrobě, skladování a přepravě soli a solných výrobků tak, aby byla dosažena shodami s hygienickými standardy a zdravotní nezávadnost a rovněž i shoda se standardy jakosti pro hotové výrobky.

Tématické oblasti:
Potravinářská výroba

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.