Výživa a zdraví

28. 3. 2013

Informační centrum bezpečnosti potravin vydalo publikaci o zdravé výživě a životním stylu.

ISBN:978-80-7434-071-0
Vydal: Ministerstvo zemědělství
Tématické oblasti:
Potravinářská výroba

Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství vydalo publikaci Výživa a zdraví, která je věnovaná zdravé výživě. Publikaci napsaly autorky z 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze paní Mgr. Dana Hrnčírová PhD. a MUDr. Jolana Rambousková CSc.. Publikace je určená především spotřebitelům a současně bude využívaná na přednáškách, které organizuje Informační centrum bezpečnosti potravin pro spotřebitele.

Další informace k publikaci získáte na www.bezpecnostpotravin.cz.

Přílohy

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.