Porovnání směrných hodnot BREF s rozsahem využívání výrobních postupů nejlepších dostupných technik (BAT) v rámci pivovarsko - sladařského výrobního odvětví s přihlédnutím ke specifikacím CHZO „České pivo“

18. 1. 2010

Zpracování technologických informací, výsledků statistických šetření a modelových výpočtů, vycházejících z komplexního monitoringu nejvýznamnějších ukazatelů referenčního dokumentu BREF a z rozsahu aplikace BAT technik v českých pivovarech a sladovnách, prakticky využitelných orgány státní správy pro rozhodovací procesy v rámci správních řízení při vydávání integrovaných povolení a při posuzování vlivů.

Přílohy

Stáhnout (doc, 24 kB)
Stáhnout (doc, 24 kB)
Stáhnout (doc, 24 kB)
Stáhnout (doc, 24 kB)
Stáhnout (doc, 26 kB)
Stáhnout (doc, 24 kB)
Stáhnout (doc, 29 kB)
Stáhnout (doc, 29 kB)
Stáhnout (doc, 29 kB)
Stáhnout (doc, 29 kB)
Stáhnout (doc, 29 kB)
Stáhnout (doc, 29 kB)
Stáhnout (doc, 29 kB)
Stáhnout (doc, 29 kB)
Stáhnout (doc, 26 kB)
Stáhnout (doc, 24 kB)
Stáhnout (doc, 28 kB)
Stáhnout (doc, 28 kB)
Stáhnout (doc, 28 kB)
Stáhnout (doc, 28 kB)
Stáhnout (doc, 28 kB)
Stáhnout (doc, 27 kB)
Stáhnout (doc, 27 kB)
Stáhnout (doc, 27 kB)

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.