přechod na části stránky

Upozornění:
Používáte prohlížeč IE verze 6. Od 1. června 2012 nebude možné se s tímto prohlížečem do prostředí eAGRI přihlásit. Proveďte upgrade na IE verze min. 7 nebo použijte jiný prohlížeč (např. Mozilla Firefox nebo Google Chrome). Další informace zde.

Integrovaná prevence (IPPC) a vybrané environmentální techniky používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě

Účelem této publikace je poskytnout základní informace o integrované prevenci a omezování znečištění (IPPC) a o používaných environmentálních metodách, postupech, technikách a technologiích, které mají za cíl zajistit kvalitu a bezpečnost potravin od prvovýrobce po spotřebitele u výrobních podniků a provozů resortu Ministerstva zemědělství.

Rok vydání:2008
Tématické oblasti: Ochrana přírody a krajiny, obnovitelné zdroje energie, Potravinářská výroba
Vydal:Ministerstvo zemědělství

Přílohy

  • Tisk stránky
  • Poslat e-mailem