přechod na části stránky

Upozornění:
Používáte prohlížeč IE verze 6. Od 1. června 2012 nebude možné se s tímto prohlížečem do prostředí eAGRI přihlásit. Proveďte upgrade na IE verze min. 7 nebo použijte jiný prohlížeč (např. Mozilla Firefox nebo Google Chrome). Další informace zde.

Prohlášení RAV k současnému systému financování institucionální podpory na výzkum

Prohlášení Rady veřejných výzkumných institucí aplikovaného výzkumu k současnému systému financování institucionální podpory na výzkum a ke krácení rozpočtu veřejných výzkumných institucí aplikovaného výzkumu.

Rok vydání:2009
Tématické oblasti: Věda, výzkum, vývoj
Vydal:Ministerstvo zemědělství
Dne 8. září 2009 se 15 veřejných výzkumných institucí, a to včetně 7 veřejných výzkumných organizací zřízených MZe, dohodlo na vytvoření sdružení “Rada veřejných výzkumných institucí aplikovaného výzkumu“ ve zkratce RAV. RAV bude usilovat o zvyšování efektivity aplikovaného výzkumu pro veřejný i soukromý sektor a zvyšování jeho přínosu pro rozvoj celé společnosti. Při formulaci politiky výzkumu, vývoje a inovací v České republice bude partnerem orgánů státní správy i samosprávy.

Přílohy

• Poslat e-mailem