Veletrh Vietstock 2016 v HCMC/Saigonu

6. 6. 2016

Velvyslanectví České republiky ve Vietnamu (ZÚ Hanoj) ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství ČR zve k účasti na veletrhu Vietstock 2016 (19. – 21. října 2016, HCMC) v rámci projektu na podporu ekonomické diplomacie.

Cílem projektu je podpora českých firem při pronikání na vietnamský trh v oblasti dodávek zemědělských a potravinářských výrobků, strojů a technologií prostřednictvím prezentace a navazujícího odborného semináře na veletrhu Vietstock 2016.

ZÚ Hanoj společně s Ministerstvem zemědělství organizuje projekt ekonomické diplomacie (PROPED) „Prezentace českého sektoru zemědělských a potravinářských výrobků, strojů a technologií na veletrhu Vietstock 2016 v HCMC“. Předchozího veletrhu Vietstock 2014 se s podporou PROPED ZÚ Hanoj úspěšně zúčastnilo 12 českých společností.

Projekt zahrnuje účast firem v české expozici na veletrhu Vietstock 2016 (plocha 36 m2) a doprovodný specializovaný seminář s prezentací českých firem určený pro zahraniční odborníky (zástupci firem a institucí) s možností následných B2B jednání. V rámci organizace odborného semináře budou osloveni potenciální místní partneři na základě zaměření účastnících se českých firem.

Bližší informace o veletrhu Vietstock 2016 lze nalézt zde a pozvánku ZÚ Hanoj též zde.

Kontaktní osobou je ekonomický rada zastupitelského úřadu v Hanoji pan Milan Vágner (email: commerce_hanoi@mzv.cz, tel.: +84 43845 4131).

Pro více informací lze kontaktovat i pracovníka odboru zahraničně obchodní spolupráce J. Holuba (email: jan.holub@mze.cz, tel.: 221 813 007).

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.