přechod na části stránky

Upozornění:
Používáte prohlížeč IE verze 6. Od 1. června 2012 nebude možné se s tímto prohlížečem do prostředí eAGRI přihlásit. Proveďte upgrade na IE verze min. 7 nebo použijte jiný prohlížeč (např. Mozilla Firefox nebo Google Chrome). Další informace zde.
22.6.2017

Informační leták World Food Programme PDF Otevírá se do nového okna. (PDF, 1 MB)

Leták „Spolupráce s World Food Programme“ navazuje na publikaci „Nebojme se spolupráce s FAO“.


22.6.2017

Leták k odpovědnému fungování zemědělských obchodních řetězců PDF Otevírá se do nového okna. (PDF, 1 MB)

Leták "Odpovědné zemědělské dodavatelské řetězce" byl vytvořen v návaznosti na přijetí Doporučení OECD a FAO (tzv. Vodítka OECD-FAO pro odpovědné zemědělské dodavatelské řetězce) a klade si za cíl informovat v této záležitosti zemědělské a potravinářské podniky.


9.6.2017

Export potential of the Czech traditional agri-food technologies

Brožura vydaná v anglickém a ruském jazyce představuje české tradiční a z hlediska exportního potenciálu klíčové potravinářské a zemědělské technologie a zemědělskou techniku. Cílem příručky určené zejména pro zahraniční partnery je přispět k prohloubení obchodních vztahů v této oblasti a k šíření dobrého jména a know-how českých zemědělsko-potravinářských technologií a zemědělské techniky ve světovém měřítku. Materiál volně navazuje na publikaci Export potential of the Czech traditional agri-food products.


13.9.2016

Export potential of the Czech traditional agri-food products

Publikace vydaná v anglickém a ruském jazyce představuje české tradiční a z hlediska exportního potenciálu klíčové zemědělské a potravinářské produkty. Cílem příručky určené zejména pro zahraniční partnery je přispět k prohloubení obchodních vztahů v oblasti zemědělských produktů a potravin s Českou republikou a k šíření dobrého jména českých potravin a nápojů ve světovém měřítku.


27.7.2016

Czech Agricultural, Forestry and Veterinary Universities PDF Otevírá se do nového okna. (PDF, 5 MB)

Brožura vydaná v anglickém jazyce pro potřeby zejména zahraniční propagace představuje čtyři české univerzity a jejich jednotlivé fakulty, které jsou zemědělsky, lesnicky a veterinárně zaměřeny. S cílem poskytnout základní přehled o nabídce studia pro zahraniční zájemce, zahrnují jednotlivé texty především informace o daných oborech příslušných fakult, jejich probíhající mezinárodní spolupráci a úspěšném příkladu v oblasti transferu technologií.


4.5.2016

Quality and tradition of the Czech agriculture and food industry sector PDF Otevírá se do nového okna. (PDF, 7 MB)

Informační letáček ve stručné formě představuje vybrané tradiční české zemědělské a potravinářské produkty, které mají ve světě dobré jméno díky své vysoké kvalitě a jedinečnosti. Cílem letáčku je přispět k rozšíření povědomí o těchto výrobcích v zahraničí a je proto vydáván v anglickém jazyce.


16.12.2013

Perspektivní mimounijní země pro vývoz potravin a zemědělsko-potravinářských technologií PDF Otevírá se do nového okna. (PDF, 4 MB)

Publikace zaměřená na přiblížení dosažených výsledků zahraničního obchodu se zemědělskými a potravinářskými produkty ve vybraných obchodně zajímavých zemích stojících mimo Evropskou unii, na podrobnější pohled na obchodní a ekonomické podmínky v těchto zemích a na možnosti uplatnění českých produktů na jejich trzích. Příručka má za cíl přispět k rozšíření povědomí českých producentů zemědělských výrobků a potravin a souvisejících technologií o obchodně-zahraničních podmínkách a možnostech exportu za hranice Evropské unie.


13.12.2012

Za hranice EU PDF Otevírá se do nového okna. (PDF, 8 MB)

Dvojjazyčná česko-anglická publikace je především zaměřena na prezentaci výrobků a druhů zboží české provenience, které se s úspěchem prosazují na trzích mimo Evropskou unii. Dále se věnuje celkovým výsledkům českého agrárního zahraničního obchodu, jeho vývojovým trendům včetně srovnání se sousedními zeměmi a významným změnám podmínek obchodu v zahraničí (např. vstupu Ruska do Světové obchodní organizace).


5.1.2015

České pivo – klenot České republiky

Publikace vydávaná ve spolupráci s Českým svazem pivovarů a sladoven je zaměřená na seznámení zahraniční veřejnosti s tradicí výroby piva v České republice.