přechod na části stránky

Upozornění:
Používáte prohlížeč IE verze 6. Od 1. června 2012 nebude možné se s tímto prohlížečem do prostředí eAGRI přihlásit. Proveďte upgrade na IE verze min. 7 nebo použijte jiný prohlížeč (např. Mozilla Firefox nebo Google Chrome). Další informace zde.

Pozvánka k účasti na mezinárodním potravinářském veletrhu SIAL Canada 2020

27.1.2020

Ministerstvo zemědělství ČR ve spolupráci s velvyslanectvím ČR v Ottawě organizuje účast na největším potravinářském veletrhu v Kanadě, který se bude konat v Montrealu ve dnech 15. 4. - 17. 4. 2020. Akce bude realizována v rámci Projektů na podporu ekonomické diplomacie (PROPED).

Potravinářský veletrh SIAL je jednou z nejvýznamnějších akcí svého druhu pořádaných v Severní Americe, které se účastní vystavovatelé z více než 50 zemí z celého světa. Akce je vhodná pro prezentaci výrobců hotových potravinářských produktů (např. nápoje, těstoviny, uzeniny, sýry, pekárenské produkty apod.), ale i potravinových doplňků včetně nových technologií a inovací.

Účast na potravinářském veletrhu SIAL 2020 navazuje na úspěšný předešlý ročník konaný v Torontu, kterého se v rámci českého stánku zúčastnilo několik českých firem z potravinářského sektoru. Veletrh SIAL představuje unikátní možnost prezentovat české výrobky před více než 20 tis. návštěvníky, především odborníky z odvětví, a navázat kontakt s kanadskými nákupčími, distributory či experty na vstup na kanadský trh.

Služby zájemcům na národním stánku budou zahrnovat:

  • asistenci při hledání partnerů, popř. asistenci při jednáních

  • zázemí národního stánku

  • asistenci v případě katalogové účasti

  • asistenci pro případné jednání mimo samotný veletrh

Účast (osobní/katalogová) na veletrhu je pro zájemce zdarma.

Více informací je možné získat na https://sialcanada.com/en/, přímo na velvyslanectví ČR v Ottawě (pan Jan Kubačka, tel: +1-613-562-3875, x. 30, e-mail: jan_kubacka@mzvcz {josef_dvoracek@mzvcz}) nebo na Ministerstvu zemědělství (M. Kulík, tel: 221 812 002, e-mail: michalkulik@mzecz)

  • Tisk stránky
  • Poslat e-mailem