Agrokomplex Ufa 2022 zve české zemědělce

16. 10. 2021

Ministerstvo zemědělství zve české firmy k účasti na společné expozici na prestižním mezinárodním potravinářském veletrhu AGROKOMPLEX UFA 2022 který se uskuteční ve dnech 22. – 25. března 2022 v Ufě (Baškortostán, Ruská federace).

S cílem podpořit firmy vyrábějící a obchodující s českými zemědělskými výrobky, potravinami a technologiemi pro zemědělství a potravinářství v pronikání na zahraniční trhy připravuje Ministerstvo zemědělství na tomto veletrhu národní expozici o velikosti cca 150 m2.

Přihlášku k účasti na stánku Ministerstva zemědělství na veletrhu Agrokomplex Ufa 2019 je nutno zaslat nejpozději do 15. listopadu 2021 (viz. Příloha 1 a 2 uvnitř akvizičního dopisu níže).

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.