Seminář ke Světovému dni výživy 2019

1. 11. 2019

Dne 17. 10. Ministerstvo zemědělství ve spolupráci se Společností pro výživu a VŠCHT uspořádalo seminář ke Světovému dni výživy s podtitulem „Ve zdravém těle zdravý duch aneb jak jíst udržitelně“. Světový den výživy (World Food Day) se slaví jako připomínka založení Organizace spojených národů pro výživu a zemědělství - FAO.

Během semináře zazněly příspěvky na aktuální témata výživy a zemědělství ve světovém i lokálním měřítku. Prezentace ilustrují současné problémy produkce potravin a výživy ve vztahu ke zdraví člověka a planety. Pravidelný seminář slouží zejména k propagaci zdravé výživy mezi veřejností i odborníky a studenty. Letošní akce se těšila značnému zájmu, když ji navštívilo více než 160 posluchačů z řad odborné zemědělské a potravinářské veřejnosti, odborníků na výživu, studentů, nevládního a neziskového sektoru a zástupců obchodních řetězců.

Další informace a prezentace včetně abstraktů lze nalézt na webu Společnosti pro výživu.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.