přechod na části stránky

Upozornění:
Používáte prohlížeč IE verze 6. Od 1. června 2012 nebude možné se s tímto prohlížečem do prostředí eAGRI přihlásit. Proveďte upgrade na IE verze min. 7 nebo použijte jiný prohlížeč (např. Mozilla Firefox nebo Google Chrome). Další informace zde.

Seminář - Legislativní změny související s dopady chovu a lovu spárkaté zvěře na obnovu lesů postižených kůrovcovou kalamitou

Datum: 4.9.2019  9:30 – 13:00
Místo konání: Písek, Lesnická 55
Kontakt: LENKA VONDRUŠKOVÁ
tel. 296 411 196
mob. 730 178 169
vondruskova@foodnetcz
Potravinářská komora České republiky
Tématické zaměření akce: les, myslivost,
Kategorie: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

 

Ministerstvo zemědělství,
Česká technologická platforma pro potraviny, Státní veterinární správa ČR a Vyšší odborná škola lesnická a Střední lesnická škola Bedřicha Schwarzenberga v Písku
si Vás dovolují pozvat na odborný seminář na téma

Legislativní změny související s dopady chovu a lovu spárkaté zvěře na obnovu lesů postižených kůrovcovou kalamitou,
zdravotní stav ulovené volně žijící zvěře
a zkušenosti ze systému práce proškolených osob

který se bude konat

dne 4. září 2019

v aule VOŠL a SLŠ B. Schwarzenberga v Písku, Lesnická 55

Program:

9.30 – 10.00 Registrace

10.00 - 10.05 Přivítání účastníků

Ing. Miroslav Koberna, CSc. – Česká technologická platforma pro potraviny

10.05 – 10.20 Úvodní slovo

Ing. Miroslav Toman, CSc. ministr zemědělství ČR

10.20 – 10.55 Nákazová situace u volně žijících zvířat ve střední Evropě

MVDr. Zbyněk Semerád, ústřední ředitel, SVS ČR

10.55 - 11.25 Monitoring cizorodých látek, zejména radionuklidů a monitoring zoonóz ve vztahu ke kvalitě zvěřiny.

MVDr. František Kouba, ředitel, KVS České Budějovice

11.25 - 11.55 Legislativní novinky, zákon o myslivosti a prováděcí předpisy

Ing. Jiří Pondělíček, PhD., vedoucí oddělení kabinetu ministra zemědělství

11.55 -12.25 Správné způsoby zpracování zvěřiny, ryb a kuchyňská úprava

Ing. Eduard Levý, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

12.25 – 12.45 Diskuse

12.45 Zakončení semináře

Při registraci účastníků semináře bude vybírán registrační poplatek ve výši 350 Kč. V ceně je zahrnuto vložné a občerstvení během celého semináře.

Registrace je možná na adrese vondruskova@foodnetcz {vondruskova@foodnetcz?subject=Registrace%20na%20semin%C3%A1%C5%99} nebo telefonním čísle 296 411 187.

Přílohy

  • Tisk stránky
  • Poslat e-mailem