přechod na části stránky

Upozornění:
Používáte prohlížeč IE verze 6. Od 1. června 2012 nebude možné se s tímto prohlížečem do prostředí eAGRI přihlásit. Proveďte upgrade na IE verze min. 7 nebo použijte jiný prohlížeč (např. Mozilla Firefox nebo Google Chrome). Další informace zde.

Odstavec předpisu 373/2003
Vyhláška č. 373/2003 Sb., o veterinárních kontrolách při obchodování se živočišnými produkty Příl.1

Příl.1
OBLASTI ČINNOSTI
Oblast I:   Čerstvé maso
            (Směrnice  Rady  64/433/EHS  ze  dne  26. června 1964,
            o hygienických  podmínkách   produkce  čerstvého  masa
            a obchodování s čerstvým masem.)

Oblast II:  Drůbeží maso
            (Směrnice  Rady  71/118/EHS  ze  dne  15.  února 1971,
            o hygienických  otázkách produkce  čerstvého drůbežího
            masa a jeho uvádění na trh.)

Oblast III: Masné výrobky
            (Směrnice  Rady 77/99/EHS  ze dne  21. prosince  1976,
            o veterinárních problémech při  výrobě masných výrobků
            a některých dalších  výrobků živočišného původu  a při
            obchodování s nimi.)

Oblast IV:  Maso v kouscích
            (Směrnice  Rady  94/65/ES  ze  dne  14. prosince 1994,
            stanovující požadavky na výrobu mletého masa a masných
            polotovarů a jejich uvádění na trh.)

Oblast V:   Vaječné výrobky
            (Směrnice  Rady  89/437/EHS  ze  dne  20. června 1989,
            o hygienických   a   zdravotních   podmínkách   výroby
            vaječných výrobků a jejich uvádění na trh.)

Oblast VI:  Produkty rybolovu
            (Směrnice  Rady 91/493/EHS  ze dne  22. července 1991,
            stanovující hygienické podmínky  produkce a uvádění na
            trh produktů rybolovu.
            Směrnice  Rady  92/48/EHS  ze  dne  16.  června  1992,
            stanovující  minimální hygienické  předpisy vztahující
            se  na produkty  rybolovu, získané  na palubě určitých
            lodí  podle čl.  3 odst.  1 písm.  a) bodu i) směrnice
            91/493/EHS.)

Oblast VII: Mlži
            (Směrnice  Rady 91/492/EHS  ze dne  15. července 1991,
            stanovující hygienické podmínky  produkce a uvádění na
            trh živých mlžů.)

Oblast VIII: Mléko a mléčné výrobky
            (Směrnice  Rady  92/46/EHS  ze  dne  16.  června 1992,
            stanovující hygienické  předpisy pro výrobu  a uvádění
            na  trh  syrového   mléka,  tepelně  ošetřeného  mléka
            a mléčných výrobků.)

Oblast IX:  Králičí maso a maso zvěře ve farmovém chovu
            (Směrnice Rady  91/495/EHS ze dne  27. listopadu 1990,
            o hygienických   a  veterinárních   otázkách  produkce
            králičího masa a masa zvěře z farmového chovu a jejich
            uvádění na trh.)

Oblast X:   Maso volně žijící lovné zvěře
            (Směrnice  Rady  92/45/EHS  ze  dne  16.  června 1992,
            o hygienických  a  veterinárních  otázkách  usmrcování
            volně žijící  zvěře a uvádění masa  volně žijící zvěře
            na trh.)

Oblast XI:  Ostatní produkty živočišného původu
            (Směrnice  Rady 92/118/EHS  ze dne  17. prosince 1992,
            stanovující   veterinární   a   hygienické  požadavky,
            kterými  se ve  Společenství řídí  obchodování a dovoz
            produktů,  které   nepodléhají  požadavkům  stanoveným
            zvláštními předpisy Společenství uvedenými ve směrnici
            89/662/EHS  v  příloze  A  kapitole  I  a,  pokud  jde
            o patogeny, ve směrnici 90/425/EHS.)