Webináře k Jednotné žádosti 2021

Datum akce: 6. 4. 2021 9:00 - 12:00
Kategorie akce: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

Dovolujeme si Vás jménem Ministerstva zemědělství pozvat na informační webináře k environmentálním opatřením PRV a přímým platbám před podáním jednotné žádosti v roce 2021 určené zejména pro zemědělské podnikatele.

Záměrem je poskytnout žadatelům o dotace ucelený přehled informací o jednotlivých nařízeních vlády a současných změnách pro jejich snadnější orientaci v aktuálních požadavcích na hospodaření, vyplňování jednotné žádosti a souvisejících tématech.

Účast na webinářích je bezplatná, přednášejícími budou gestoři opatření z Ministerstva zemědělství.

Webináře se uskuteční v termínech: 10., 17., 26., 29., 31. března a 6. dubna 2021. V případě zájmu o účast na webináři se registrujte na Vámi vybraný termín na www.uzei.cz/akce, nejpozději 2 pracovní dny před termínem webináře.

Více informací naleznete v přiložené pozvánce.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.