Odstavec předpisu 88/2017 Sb.
Vyhláška Ministerstva zemědělství č. 88/2017 Sb., o provedení některých ustanovení zákona o vinohradnictví a vinařství
Příl.24

Příl.24
Souhrnná evidence o zásobách produktu, způsobech ošetřování produktu a přídavcích jiných látek než vína k produktu podle čísla šarže
Číslo šarže:
I-------I------------I----------I----------I-----------I-----------------I----------I--------I----------I
I Datum I    Druh    I Velikost I Složení  I Uplatněné I     Způsoby     I Umístěno I Objem  I Podpis
6)
I I I produktu
1)
I šarže
2)
I šarže
3)
I ztráty I ošetřování I v nádobě I nádoby I I I I I I I při I produktu a I číslo: I I I I I I I I výrobě I přídavek jiných I I I I I I I I I šarže I látek než vína I I I I I I I I I celkem I (látka a I I I I I I I I I I množství)
4)
I I I I I-------I------------I----------I----------I-----------I-----------------I----------I--------I----------I I I I I I I I I I I I-------I------------I----------I----------I-----------I-----------------I----------I--------I----------I I I I I I I I I I I I-------I------------I----------I----------I-----------I-----------------I----------I--------I----------I I I I I I I I I I I I-------I------------I----------I----------I-----------I-----------------I----------I--------I----------I I I I I I I I I I I I-------I------------I----------I----------I-----------I-----------------I----------I--------I----------I I I I I I I I I I I I-------I------------I----------I----------I-----------I-----------------I----------I--------I----------I I I I I I I I I I I I-------I------------I----------I----------I-----------I-----------------I----------I--------I----------I I I I I I I I I I I I-------I------------I----------I----------I-----------I-----------------I----------I--------I----------I I-------------------------------------------------------------------------------------------------------I I Evidence plnění a jednotlivých prodejů z šarže: I I-------I------------I-------------------I-------------------I-------------------I-----------I----------I I Datum I Odběratel I Příjem I Vydej I Zůstatek I Plnění
5)
I Podpis
6)
I I I I (l nebo ks láhví) I (l nebo ks láhví) I (l nebo ks láhví) I I I I-------I------------I-------------------I-------------------I-------------------I-----------I----------I I I I I I I I I I-------I------------I-------------------I-------------------I-------------------I-----------I----------I I I I I I I I I I-------I------------I-------------------I-------------------I-------------------I-----------I----------I I I I I I I I I I-------I------------I-------------------I-------------------I-------------------I-----------I----------I I I I I I I I I I-------I------------I-------------------I-------------------I-------------------I-----------I----------I I I I I I I I I I-------I------------I-------------------I-------------------I-------------------I-----------I----------I
1)
Např. víno jakostní MT, víno s přívlastkem pozdní sběr Chardonnay, jakostní likérové víno, perlivé víno. U vína z dovozu se uvede též provenience.
2)
V litrech, v případě, že je šarže nalahvována, počet láhví a objem láhve.
3)
Složení šarže musí navazovat na "Evidenci o hmotnosti a cukernatosti zpracovaných vinných hroznů" (příloha č. 15 k vyhlášce)
4)
Uvádí se též množství vinných kalů v litrech.
5)
Při plnění uveďte počet naplněných nádob a jejich objem. Při plnění do nádob za úplatu uveďte rovněž název a adresu stáčírny.
6)
Podpis osoby odpovědné za vedení evidence.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.