Odstavec předpisu 88/2017 Sb.
Vyhláška Ministerstva zemědělství č. 88/2017 Sb., o provedení některých ustanovení zákona o vinohradnictví a vinařství
Příl.22

Příl.22
Evidence o zásobách produktu, způsobech ošetřování produktu a přídavcích jiných látek než vína k produktu v jednotlivých nádobách
Skladová karta nádoby č. ............... obsah (litrů): .....
I-------I------------I-------I---------I-------I----------I------------------I------------I----------I
I Datum I    Druh    I Číslo I Příjem  I Výdej I Zůstatek I Přídavek jiných  I Poznámka
4)
I Podpis
5)
I I I produktu
1)
I šarže I litrů
2)
I litrů I litrů I látek než vína
3)
I I I I I I I I I I-------I----------I I I I I I I I I I Druh I Množství I I I I-------I------------I-------I---------I-------I----------I-------I----------I------------I----------I I I I I I I I I I I I I-------I------------I-------I---------I-------I----------I-------I----------I------------I----------I I I I I I I I I I I I I-------I------------I-------I---------I-------I----------I-------I----------I------------I----------I I I I I I I I I I I I I-------I------------I-------I---------I-------I----------I-------I----------I------------I----------I I I I I I I I I I I I I-------I------------I-------I---------I-------I----------I-------I----------I------------I----------I I I I I I I I I I I I I-------I------------I-------I---------I-------I----------I-------I----------I------------I----------I I I I I I I I I I I I I-------I------------I-------I---------I-------I----------I-------I----------I------------I----------I I I I I I I I I I I I I-------I------------I-------I---------I-------I----------I-------I----------I------------I----------I I I I I I I I I I I I I-------I------------I-------I---------I-------I----------I-------I----------I------------I----------I I I I I I I I I I I I I-------I------------I-------I---------I-------I----------I-------I----------I------------I----------I I I I I I I I I I I I I-------I------------I-------I---------I-------I----------I-------I----------I------------I----------I I I I I I I I I I I I I-------I------------I-------I---------I-------I----------I-------I----------I------------I----------I
1)
Např. víno jakostní MT, víno s přívlastkem pozdní sběr Chardonnay, jakostní likérové víno, perlivé víno. U vína z dovozu se uvede též provenience. Odrůdy jsou uváděny příkladně.
2)
Vyplňuje se i v případě, že užití přídatných látek změní objem produktu.
3)
Název látky, např. SO
2
, sycení oxidem uhličitým při výrobě perlivého vína, kys. sorbová, kys. metavinná (viz příloha I a příloha III nařízení (EU) 2019/934, zahuštěný hroznový mošt, při výrobě likérového vína jeden z produktů uvedených v příloze VII části II bodě 3 písm. e) a f) nařízení (EU) č. 1308/2013 (např. alkohol / destilát vinného původu, zahuštěný hroznový mošt, vínovice atp.); v případě komerčních produktů neuvádět obchodní název, ale účinnou látku.
4)
Pokud způsob ošetřování produktu nespočívá v přídavku jiných látek než vína, uvede se zde (konkrétní operace). Pokud došlo ke změně jakosti (např. dojde ke ztrátě práva na používání CHOP a CHZO např. při scelování vín) nebo kategorie produktu (např. výroba aromatizovaného vína), uveďte označení výsledného produktu. V případě, že došlo ke stáčení z/do jiné nádoby, uveďte číslo této nádoby. Uvádí se též množství vinných kalů v litrech. Při plnění uveďte počet naplněných nádob a jejích objem. Při plnění do nádob (lahví) za úplatu uveďte rovněž název a adresu stáčírny. Při výrobě alkoholizovaného vína skutečný obsah alkoholu před a po přidání destilátu do vína.
5)
Podpis osoby odpovědné za vedení evidence.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.