Odstavec předpisu 75/2015 Sb.
Nařízení Vlády České republiky č. 75/2015 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálně-klimatických opatření a o změně nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření, ve znění pozdějších předpisů
Příl.16

Příloha 16
Složení osevní směsi v podopatření zatravňování drah soustředěného odtoku
---------------------------------------------------------------------
Druh                                  Zastoupení ve směsi (%)
*
--------------------------------------------------------------------- 1. Lipnice luční 40 Poa pratensis L. --------------------------------------------------------------------- 2. Kostřava červená výběžkatá 25 Festuca rubra rubra L. --------------------------------------------------------------------- 3. Kostřava červená trstnatá 15 Festuca rubra commutata L. --------------------------------------------------------------------- 4. Jílek vytrvalý 20 Lolium perenne L. --------------------------------------------------------------------- *) maximální přípustná odchylka od stanoveného procentuálního zastoupení jednotlivých komponent v osevní směsi činí 5 %.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.