Odstavec předpisu 75/2015 Sb.
Nařízení Vlády České republiky č. 75/2015 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálně-klimatických opatření a o změně nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření, ve znění pozdějších předpisů
Příl.4

Příloha 4
Maximální limity obsahu sledovaných těžkých kovů, které může obsahovat vzorek půdy v podopatření integrovaná produkce ovoce (§ 12) a integrovaná produkce zeleniny a jahodníku (§ 15)
------------------------------------------------------------
     Chemická látka     Mezní hodnota celkového obsahu 
                        chemické látky v půdě (mg.kg
-1
) ------------------------------------------------------------ 1. Olovo (Pb) 100,0 ------------------------------------------------------------ 2. Kadmium (Cd) 0,4 ------------------------------------------------------------ 3. Rtuť (Hg) 0,6 ------------------------------------------------------------ 4. Chrom (Cr) 100,0 ------------------------------------------------------------ 5. Arsen (As) 30,0 ------------------------------------------------------------

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.