Odstavec předpisu 75/2015 Sb.
Nařízení Vlády České republiky č. 75/2015 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálně-klimatických opatření a o změně nařízení vlády č. 79/2007 Sb., o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření, ve znění pozdějších předpisů
Příl.2

Příloha 2
Rozsah zjišťovaných údajů a seznam technických zařízení, která lze používat ke zjišťování meteorologických údajů v sadu v podopatření integrovaná produkce ovoce (§ 12) a při pěstování zeleniny v podopatření integrovaná produkce zeleniny (§ 15)
A. Rozsah zjišťovaných údajů o teplotě, vlhkosti a ovlhčení listů v ovocném sadu (§ 12)
1. Datum měření 2. Díl půdního bloku, ke kterému se měření vztahuje 3. Minimální denní teplota (v °C) 4. Maximální denní teplota (v °C) 5. Průměrná vlhkost vzduchu (v %); jestliže přístroj neuvádí průměrnou vlhkost vzduchu, zaznamená se vlhkost vzduchu zjištěná v průběhu sledovaného dne s uvedením hodiny měření 6. Doba ovlhčení listů v hodinách
B. Rozsah zjišťovaných údajů o teplotě a srážkách při pěstování zeleniny a jahodníku (§ 15)
1. Datum měření 2. Díl půdního bloku, ke kterému se měření vztahuje 3. Minimální denní teplota (v °C) 4. Maximální denní teplota (v °C) 5. Množství srážek (v mm)
C. Seznam technických zařízení, která lze používat ke zjišťování meteorologických prvků v sadu v podopatření integrovaná produkce ovoce (§ 12) a při pěstování zeleniny a jahodníku v podopatření integrovaná produkce zeleniny a jahodníku (§ 15)
1. Srážkoměr a maximo-minimální teploměr 2. Měřič teploty a srážkoměr 3. Meteorologická stanice
D. Vzor vedení záznamu o hodnotách meteorologických prvků a vyhodnocení zjištěných údajů v sadu v podopatření integrovaná produkce ovoce (§ 12) a při pěstování zeleniny nebo jahodníku v podopatření integrovaná produkce zeleniny a jahodníku (§ 15)
I--------------------------------------------------------------------------------I I Díl půdního bloku I I-------I-------------I--------------I--------------I--------------I-------------I I Datum I Teplota I Průměrná I Doba I Množství I Vyhodnocení I I I vzduchu I vlhkost I ovlhčení I srážek I zjištěných I I I------I------I vzduchu I listů I (integrovaná I údajů a I I I min. I max. I (integrovaná I (integrovaná I produkce I přijatá I I I I I produkce I produkce I zeleniny a I opatření I I I I I ovoce) I ovoce) I jahodníku) I I I-------I------I------I--------------I--------------I--------------I-------------I I I I I I I I I I-------I------I------I--------------I--------------I--------------I-------------I I I I I I I I I I-------I------I------I--------------I--------------I--------------I-------------I

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.