Odstavec předpisu 299/2012 Sb.
Vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 299/2012 Sb., o obsahu kyseliny erukové v některých potravinách
§ 2

§ 2
Přípustný obsah kyseliny erukové v některých potravinách
Obsah kyseliny erukové
a) v olejích, tucích a jejich směsích, které jsou určeny k lidské spotřebě,
b) v potravinách, k nimž byly přidány oleje, tuky nebo jejich směsi,
nesmí překročit 5 % z celkového množství mastných kyselin v tukové složce.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.