Odstavec předpisu 448/2006 Sb.
Vyhláška Ministerstva zemědělství č. 448/2006 Sb., o provedení některých ustanovení plemenářského zákona
Příl.13

Příl.13
Vzor služebního průkazu zaměstnance České plemenářské inspekce
1. Popis
a) Služební průkaz zaměstnance je oboustranná plastová karta zelené barvy o rozměrech 86 x 54 mm se zakulacenými rohy.
b) Na lícové straně průkazu v levé části je na prvním a druhém řádku uvedeno logo a název ČPI (slovy "Česká plemenářská inspekce"), na prvním a druhém řádku uprostřed je uvedeno označení průkazu slovy "SLUŽEBNÍ PRŮKAZ ZAMĚSTNANCE ČPI". Na úrovni prvního až třetího řádku je v pravé části průkazu umístěn velký státní znak České republiky v barevném provedení. Na třetím až pátém řádku vpravo je uveden titul, jméno a příjmení zaměstnance, na šestém řádku je uvedeno evidenční číslo průkazu. V levé části je na úrovni třetího, až šestého řádku umístěna digitálně zpracovaná barevná fotografie pověřeného zaměstnance ČPI. Technické provedení fotografie odpovídá požadavkům § 7 vyhlášky č. 400/2011 Sb., kterou se provádí zákon o občanských průkazech a zákon o cestovních dokladech.
c) Na rubové straně průkazu je na prvním a druhém řádku uvedeno logo a název České plemenářské inspekce (slovy "Česká plemenářská inspekce"), na prvním řádku uvedeno označení průkazu slovy "SLUŽEBNÍ PRŮKAZ ZAMĚSTNANCE ČPI" na druhém až pátém řádku je uveden text "DRŽITEL TOHOTO PRŮKAZU JE POVĚŘEN VYKONÁVAT KONTROLNÍ ČINNOST PODLE ZÁK. Č. 154/2000 Sb., O ŠLECHTĚNÍ, PLEMENITBĚ A EVIDENCI HOSPODÁŘSKÝCH ZVÍŘAT, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ. ZNEUŽITÍ TOTOTHO PRŮKAZU JE TRESTNÉ.". Pod tímto textem je na levé straně uvedeno datum vydání, na pravé straně je místo pro podpis ředitel České plemenářské inspekce, který je oprávněn k vydání průkazu a uprostřed je otisk úředního razítka.
2. Vyobrazení vzoru lícové strany služebního průkazu zaměstnance
3. Vyobrazení vzoru rubové strany služebního průkazu zaměstnance

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.