Odstavec předpisu 183/2006 Sb.
Zákon Parlamentu České republiky č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon)
§ 184h

§ 184h
Přístup do evidence územních a stavebních řízení a jiných postupů a evidence elektronických dokumentací
(1) Právo na přístup k údajům a elektronickým dokumentům v evidenci územních a stavebních řízení a jiných postupů a v evidenci elektronických dokumentací má ten, kdo má podle správního řádu právo nahlížet do spisu.
(2) Právo na přístup k územní nebo stavební dokumentaci, na kterou je odkázáno podle § 184e odst. 3, má rovněž ten, komu je žádost zaslána. Právo na přístup k údajům nebo stanovisku sděleným podle § 184e odst. 4 má rovněž ten, kdo o ně požádal.
(3) Právo na přístup k územní nebo stavební dokumentaci v evidenci elektronických dokumentací ve strojově čitelném formátu má ten, kdo má právo na poskytnutí kopie územní nebo stavební dokumentace podle § 168 odst. 2.
(4) Údaje o územních nebo stavebních řízeních nebo jiných postupech, elektronicky evidovaná rozhodnutí a jiná opatření a údaje o nich vedené v evidenci územních a stavebních řízení a jiných postupů a územní nebo stavební dokumentace a údaje o ní vedené v evidenci elektronických dokumentací se zpřístupňují prostřednictvím portálu stavebníka.
(5) Prováděcí právní předpis stanoví provozní podmínky a popis datového rozhraní pro přístup k evidenci územních a stavebních řízení a jiných postupů a evidenci elektronických dokumentací.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.