Odstavec předpisu 183/2006 Sb.
Zákon Parlamentu České republiky č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon)
§ 184f

§ 184f
Evidence územních a stavebních řízení a jiných postupů
(1) Evidencí územních a stavebních řízení a jiných postupů se rozumí informační systém veřejné správy, jehož správcem je ministerstvo a který umožňuje evidenci a ukládání
a) úkonů učiněných v rámci územních nebo stavebních řízení nebo jiných postupů a
b) vydaných rozhodnutí a jiných opatření, kterými se končí územní nebo stavební řízení nebo jiné postupy (dále jen "elektronicky evidované rozhodnutí nebo jiné opatření").
(2) Stavební úřad, u kterého je zahájeno územní nebo stavební řízení nebo jiný postup, vloží bez zbytečného odkladu údaj o zahájení územního nebo stavebního řízení nebo jiného postupu, jeho spisovou značku a další údaje o územním nebo stavebním řízení nebo o jiném postupu do evidence územních a stavebních řízení a jiných postupů.
(3) Pokud byl v územním nebo stavebním řízení nebo jiném postupu učiněn úkon v elektronické podobě, údaje o dalších úkonech učiněných v tomto územním nebo stavebním řízení nebo jiném postupu vloží správní orgán do evidence územních a stavebních řízení a jiných postupů bez zbytečného odkladu.
(4) Správní orgán, který učiní elektronicky evidované rozhodnutí nebo jiné opatření, zajistí bez zbytečného odkladu jeho vložení do evidence územních a stavebních řízení a jiných postupů spolu s metadaty, která k němu náleží. Pokud je přílohou elektronicky evidovaného rozhodnutí nebo jiného opatření elektronicky evidovaná dokumentace podle § 184g odst. 1, uloží se v evidenci elektronických dokumentací.
(5) Prováděcí právní předpis stanoví
a) údaje o územním nebo stavebním řízení nebo o jiném postupu, které se vkládají do evidence územních a stavebních řízení a jiných postupů,
b) způsob vkládání elektronicky evidovaných rozhodnutí nebo jiných opatření do evidence územních a stavebních řízení a jiných postupů, včetně přípustných formátů,
c) metadata náležející k elektronicky evidovanému rozhodnutí nebo jinému opatření a
d) dobu uchování údajů a elektronicky evidovaných rozhodnutí nebo jiných opatření v evidenci územních a stavebních řízení a jiných postupů.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.